Noor

Zekerheid. Een woord dat me met de paplepel is ingegoten. Wat was ik dan ook blij dat ik na mijn studie Communicatie meteen aan de slag kon als communicatiemedewerker. Bleu, met alleen de puberteit en een studie in mijn rugzak, groeide ik stap voor stap verder in het bedrijfsleven. En dreef ik ook steeds verder af van dat wat ik leuk vond en waar ik goed in was: doen, regelen, ontzorgen.

Maar wat leerde ik een hoop. Tot mijn rugzak op een gegeven moment gevuld was met een bult aan ervaringen. Niet alleen regelen, organiseren en doen, maar ook adviseren, schrijven, leidinggeven. En wat ik allemaal afgekeken heb van het gedrag van anderen …

Ik besloot dat ik mijn rugzak niet alleen verder moest vullen met nog meer (zware) bagage maar dat ik er het beste uit moest halen en mijn gevoel moest volgen. En dat ik die trouwe metgezel zekerheid aan de wilgen moest hangen …


Virtueel Assistent & Online Business Manager

Voor de ene klant ben ik een Virtual Assistant, voor de ander Online Business Manager. Welke titel het ook heeft; ik voel mij in ieder geval als een vis in het water.

Ik mag dagelijks enthousiaste en succesvolle ondernemers helpen met de groei van hun bedrijf waarbij ik het succes vanaf de zijlijn volg. Voor mij is een dag geslaagd als mijn klanten weer een stukje verder zijn in de ontwikkeling van hun bedrijf, dat ze concrete groeistappen hebben kunnen zetten.

Ik draag samen met mijn team concreet bij aan hun succes, een geweldig gevoel! Iedere dag weer is een dag vol verrassingen en blije, tevreden klanten.

Als ik dat dan ook nog eens goed kan combineren met mijn leven als vrouw van een marketingman, moeder van twee lieve dochters plus cadeaudochter en mijn drang naar chocolade, dan ben ik een gelukkig mens.

Het team van Noorganiseert

Maar ook dankzij mijn eigen rechterhanden kan ik ondernemers helpen verder te groeien. Ik werk dagelijks samen met mijn fantastische collega’s zonder wie ik nooit zoveel ondernemers op weg had kunnen helpen.

Kim Suurmeijer

Mijn VA-partner: Neemt geen blad voor haar mond, houdt van technische uitdagingen en gaat voor je door het vuur.

Romy Verschuuren

Rots in de branding. Weet zelfs in zwaar weer rustig en nuchter te blijven en zorgt er gewoon voor dat het geregeld wordt.

Jessica van Dam

Kijkt verder dan haar neus lang is. Hele waardevolle extra handen op de momenten dat we net wat meer power nodig hebben.

Petra van der Fange

Petra pikt het werk razendsnel op en denkt goed mee. Ze gaat niet over een nacht ijs. Op Petra kun je bouwen!

Angelique Fijneman

Het broekie van het team maar een enorme aanvulling met haar frisse kijk op zaken, up to date van de laatste trends en een bom van energie.

Debbie Slijpen

Doortastend, kritisch en creatief. Daarnaast is ze een echte terriër. Ze laat iets pas los als het is gelukt.

Suzanne Marcelis

Enthousiast en van alle markten thuis. Een bezige bij! Laat Suzanne haar gang gaan en het wordt geregeld!

Myrle Boddaert

Fris, jong en enthousiast, onze nieuwste collega. Leergierig, nieuwsgierig en accuraat pakt ze zaken stevig op.

Wil jij ook verder groeien?

Als je ook het gevoel hebt dat je verder wilt groeien, waarbij je praktische (online) communicatiezaken aan een ander wilt overlaten, dan helpen wij je graag verder. Maak een vrijblijvende afspraak en we bekijken samen welke groeistappen jij zou kunnen maken met behulp van onze ondersteuning.

Plan een afspraak in