Klanten vertellen

“Noor is betrouwbaar, werkt snel en zorgvuldig en is altijd goed bereikbaar. Sinds ik met Noor samenwerk heb ik veel meer overzicht en lijd ik niet meer aan chronisch tijdgebrek.”

Ninke van der Leck
www.ninkevanderleck.nl

“Noor werkt en denkt met je mee als Virtual Assistent. Heerlijk als je iets delegeert en je weet dat het dan ook echt gebeurt!”

Hedwig Schlotjes-Belle
www.elearningmadeeasy.nl

“Sinds dat ik met Noor werk, ben ik veel meer gefocust. Haar ervaring helpt ook mij weer verder. Ze is snel, leuk en betrouwbaar. Echt een luxe!”

Esther Bosmans
www.succesprofessional.nl

“Het is voor mij prettig samenwerken met Noor. Ze werkt praktisch, is concreet en helder, zeer hulpvaardig en goed bekend in de wereld van de online marketing.”

Ineke Verberne
www.invorm.biz

“Noor is snel van begrip en kundig in haar vakgebied. Kan niet bestaat niet en ze gaat door totdat de juiste oplossing gevonden is. Het voelt als goud in handen met deze stille kracht achter de schermen.”

Katrien Laane
www.opvoedparty.nl

“Mijn bedrijf groeit als kool, wat betekent dat ik een scheidslijn moet gaan trekken tussen wat ik zelf doe en wat ik uitbesteed. Noor weet precies wat ik nodig heb en is accuraat, snel en initiatiefrijk.”

Karen Visser
www.newbroom.nl

“Zeer genoorganiseerde sparring-partner die alles tot in de puntjes doordenkt. Ik schakel Noor graag in, ze is een verademing om mee samen te werken!”

Bart Waterschoot
www.bartwaterschoot.nl

“Noor is van grote meerwaarde voor mijn bedrijf. Ze helpt me met praktische zaken, maar denkt ook mee over mijn marketingstrategie. Hierdoor is de uitstraling van mijn bedrijf professioneler geworden.”

Marieke van Ginkel
www.mariekevanginkel.nl

“Noor heeft ervoor gezorgd dat mijn website staat als een huis. Open, direct, helder en met respect voor elkaars inbreng en expertise. Noorganiseert regelt en organiseert het ook ECHT!”

Monique van Seters
www.jijenikkindercoaching.nl

“Met de groei van ons bedrijf lukt het me niet meer om alle bijkomende activiteiten te organiseren. Nu worden deze zaken wel geregeld en ze worden veel sneller én professioneler aangepakt.”

Patrick Aerts
www.dajc.nl